Triathlon Zwemtraining Friesland

In vervolg op de succesvolle zwemtrainingen van 2018 werken wij tegelijkertijd aan de planning voor zwemtrainingen voor triathlon en open water zwemmers. Deze zwemtrainingen worden in de binnen zwembaden en in openwater gegeven. Er kan met en zonder wetsuit worden getraind!

De zwemtrainingen staan open voor iedere triathleet en open water zwemmer; beginners en gevorderden niveau. Iedereen die voorbereid aan de start van een triathlonwedstrijd, open water wedstrijd wil verschijnen kan bij Apexswim terecht.

Voor zowel beginners- als gevorderden wordt een zwemtraining programma op maat aangeboden, waarbij de te behalen doelen vooraf zijn afgestemd en geperiodiseerd.
De groepen zijn klein, er zijn altijd twee trainers aanwezig en de baanindeling in de zwembaden en in het openwater vindt plaats op basis van individuele afspraken.Elke maand op zondagmorgen van  09:30 tot 10:30 in zwembad De Welle te Drachten.
Let op; training kan ook plaatsvinden op uren tussen 10:30 en 11:30 uur.

Tenslotte voor degenen die standaard 4 dagen per week werken is dit een kans om zo’n vrije dag sportief te beginnen!

De openwater 2 uurs triathlon zwemtrainingen starten vanaf eigen locatie aan het Tjeukemeer te Friesland op zaterdag 4 mei elke zaterdag tot eind juli, aanvang 09:00-11:00.

Voor de echte open water zwemmers en triathleten start op 23 mei 2020 de Triathlon Opbouw Open water Cursus weer. In 8 cursuslessen brengen we je de zwemtechniek voor triathlon en openwaterzwemmen bij. De perfecte start voor je eerste kwart, halve of hele triathlon!Wij bieden een aantrekkelijk tarief en aanvullend naar wens begeleiding tijdens wedstrijden en aanvullende landtrainingsoefeningen. Omdat je extra traint op eigen gelegenheid bieden we ook daarvoor aansluitende trainingsschema’s op de begeleidende zwemtrainingen.

Als je liever een paar keer 1-op-1 traint dan behoort Personal coaching natuurlijk ook tot de mogelijkheden.De perfecte start richting je de opbouw naar je eerste triathlonwedstrijden?
Stuur een mail naar coach@apexswim.nl, geef je interesses, doelen en zwemniveau aan en vul daarbij jouw trainingswensen in. Dus na inventarisatie van je wensen doen wij een zo passend mogelijk voorstel om te starten met de nieuwe serie trainingen.

TOP

WINKELWAGENTJE 0

Toegevoegd aan verlanglijstje! BEKIJK VERLANGLIJST