We leren begrijpen

We proberen de behoeftes en ambities van elke sporter waarmee we samenwerken te begrijpen. Onze persoonlijke benadering leidt tot meer persoonlijke resultaten.Ongeacht wat je wilt bereiken voor jezelf heb je een plan nodig dat op jou is afgestemd.
BORSTCRAWL / OPEN WATER / TRIATHLON

Van breedtesporter tot wedstrijdsporter

We meten en verbeteren.

We testen en passen ons voortdurend aan om meetbare resultaten te produceren die je in je sport kunt zien en voelen. Onze zwem- en landtraining wordt verzorgd door een combinatie van persoonlijke coaching, videoregistratie en nuttige online content. Teams en sporters hebben dus altijd bruikbare gegevens, inzichten en deskundige begeleiding binnen handbereik.
VERANTWOORDELIJK

We trainen en coachen
met een doel, zwemmen is onze passie.

Presteren gaat over wat belangrijk voor je is!

Van breedtesporter tot wedstrijdsporter je wilt elke dag verbeteren. Presteren gaat over bereiken wat belangrijk voor je is en precies dat is wat belangrijk voor ons is.

Terwijl de carrières van sporters evolueren en doelen veranderen, blijft het een constante uitdaging om in de top te blijven en je eigen prestaties naar een nieuw niveau te brengen. 

De enige manier om dat te doen is door jezelf te blijven verbeteren, terwijl je blessures vermijdt of ervan herstelt.

ONZE VISIE

Apexswim ontwikkelt gepersonaliseerde zwemtrainingen en coaching in het belang van de zwemmer!

ACCOUNT
Verlanglijst
Inloggen
Maak een account aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Wachtwoord herstellen

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

TOP

WINKELWAGENTJE 0