Triathlon zwemtraining in binnen zwembad en openwater!

De triathlon zwemtraining in binnen zwembad en openwater van Apexswim zijn toegankelijk voor zwemmers van alle niveaus. De enige uitzondering zijn de openwater zwemtrainingen waarvoor een drempelsnelheid geldt. In de zwemtrainingen ligt de aandacht bij de juiste zwemtechniek, duurvermogen en snelheid. Er zijn altijd meerdere Apexswim trainers en coaches aanwezig.

Elke zomerperiode organiseren wij ook openwater zwemtrainingen op eigen zwem en wedstrijd locatie in het Tjeukemeer. Tijdens deze triathlon zwemtrainingen is er veel aandacht voor triathlon specifieke aspecten zoals de massastart en navigeren. De zwemmers worden tijdens deze trainingen begeleid zowel op de kant als op het water per SUP of boot.Voor de openwater en triathlon zwemtrainingen geldt dat we je eerst onderwerpen aan een CCS ( Critical Swim Speed) test om je kritische zwemsnelheid te meten. Op basis van deze test word je ingedeeld in een zwemgroep gerelateerd aan je zwemniveau. De openwater zwemtrainingen vinden plaats op eigen locatie in het Tjeukemeer incl. douche en omkleedcabines.

  • Kom op tijd – 30min voor aanvang i.v.m de gezamenlijke warming Up.
  • De triathlon zwemtraining duurt 2 uur, open water zwemclinics duren 60 minuten.
  • Luister goed naar het veiligheidsprotocol, vooraf en tijdens de zwemtraining!
  • Je wordt begeleid door een Apexswim triathlon zwemcoach vanuit de boot.
  • 2de zwemcoach is aanwezig ter ondersteuning voor extra instructies.
  • We zwemmen op onze eigen locatie binnen een gemarkeerde baan van boeien.
  • Het zwemparkoers wordt aangepast t.b.v. de taken in de zwemtraining.

100% inzet en plezier is en blijft de belangrijkste voorwaarde voor deelname aan de triathlon zwemtraining in binnen zwembad en openwater. Ben je geïnteresseerd, bekijk ons trainingsaanbod!

TOP
WINKELWAGENTJE 0
Toegevoegd aan verlanglijstje! BEKIJK VERLANGLIJST