Borstcrawlcursus Friesland en Overijssel

In vervolg op de succesvolle borstcrawl zwemtrainingen vanaf 2016 in Friesland hebben wij voor zwemseizoen 2023-2024 alweer een compleet borstcrawl cursusaanbod klaargemaakt voor nieuwe borstcrawl cursisten. De Apexswim borstcrawlcursussen vinden plaats zowel in het binnenzwembad, als buiten in het open water.

De zwemtrainingen staan open voor beginnende en gevorderde borstcrawlzwemmers, triathleten en open water zwemmers. Iedereen die zijn borstcrawltechniek wil verbeteren kan bij Apexswim terecht. Ook als je specifieke vragen hebt in voorbereiding op je eerste kwart triathlon, hele triathlon of openwater zwemevenement.

Voor elke zwemmer bieden we borstcrawl zwemtraining op maat, waarbij de te behalen doelen vooraf zijn afgestemd en geperiodiseerd.

De groepen zijn klein, er is altijd een (KNZB) gekwalificeerden Apexswim trainer aanwezig en de baanindeling in de zwembaden vindt plaats op basis van individuele afspraken.Dus wil je borstcrawl leren of raak je nog snel buiten adem, krijg je je benen tijdens het borscrawl zwemmen niet goed rond, heb je het idee dat je borstcrawl techniek nog steeds efficiënter kan? Doe dan mee aan een van onze borstcrawlcursussen!Start weer vanaf midden september 2023.

In 50m binnen zwembad “De Welle” te Drachten Friesland. Tenslotte voor degenen die standaard 4 dagen per week werken is dit een kans om zo’n vrije dag sportief te beginnen!

  • Maandagavond 20:45 tot 21:45 uur Beginners en Beginners+, Bolsward, 25m zwembad Vitaloo
  • Dinsdagavond 21:00 tot 22:00 uur Beginners en Beginners+, Borne, 25m bad Laco

Let Op:
Omdat  je extra traint op eigen gelegenheid bieden we elke cursist per e-mail kosteloos 1x per week een borstcrawl zwemtraining schema aan dat aansluit op de gevolgde borstcrawlcursus les per week.

TOP
WINKELWAGENTJE 0
Toegevoegd aan verlanglijstje! BEKIJK VERLANGLIJST