Borstcrawlcursus in Friesland

In vervolg op de succesvolle borstcrawl zwemtrainingen van 2019, 2020 in Friesland hebben wij voor zwemseizoen 2021-2022 alweer een compleet borstcrawl cursusaanbod klaargemaakt voor nieuwe borstcrawl cursisten. De Apexswim borstcrawlcursussen vinden plaats zowel in het binnenzwembad, als buiten in het open water op onze eigen locatie aan het Tjeukemeer (incl. begeleidingsboot en EHBO).

De zwemtrainingen staan open voor beginnende en gevorderde borstcrawlzwemmers, triathleten en open water zwemmers. Iedereen die zijn borstcrawltechniek wil verbeteren kan bij Apexswim terecht. Ook als je specifieke vragen hebt in voorbereiding op je eerste kwart triathlon, hele triathlon of openwater zwemevenement.

Voor elke zwemmer bieden we borstcrawl zwemtraining op maat, waarbij de te behalen doelen vooraf zijn afgestemd en geperiodiseerd.

De groepen zijn klein, er zijn altijd twee gekwalificeerden KNZB Apexswim trainers aanwezig en de baanindeling in de zwembaden vindt plaats op basis van individuele afspraken.Dus raak je nog snel buiten adem, krijg je je benen tijdens het borscrawl zwemmen niet goed rond, heb je het idee dat je borstcrawl techniek nog steeds efficiënter kan? Doe dan mee aan een van onze borstcrawlcursussen!Start vanaf midden februari 2021 t/m eind juli 2021

In 50m binnen zwembad “De Welle” te Drachten Friesland. Tenslotte voor degenen die standaard 4 dagen per week werken is dit een kans om zo’n vrije dag sportief te beginnen!

Let Op:
I.v.m. de huidige Corona maatregelen is het aantal cursisten begrenst per zwembadlocatie. Op = Op!Je kunt al starten vanaf € 139,95. Omdat  je extra traint op eigen gelegenheid bieden we elke cursist per e-mail kosteloos 1x per week een borstcrawl zwemtraining schema aan dat aansluit op de gevolgde borstcrawlcursus les per week.

  • *NIEUW* Techniek Opfriscursus Borstcrawl beginners en gevorderden

  • Borstcrawl 10 weken CSS Challenge

  • Borstcrawlcursus Beginners Buitenzwembad 50M

  • Borstcrawlcursus gevorderden buitenzwembad 50m

  • Borstcrawlcursus Slagverbetering Beginners

  • Borstcrawlcursus Slagverbetering Gevorderden

ACCOUNT
Verlanglijst
Inloggen
Maak een account aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Wachtwoord herstellen

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

TOP
Arrow Chevron

WINKELWAGENTJE 0

Toegevoegd aan verlanglijstje! BEKIJK VERLANGLIJST