Welkom in onze winkel! | Gratis verzending vanaf €50,- | +31-6.51636621 | +31-6.40001996
Borstcrawlcursus Slagverbetering Beginners Friesland

Verbeter je borstcrawl in 8 weken!

In vervolg op de succesvolle borstcrawl zwemtrainingen van 2019 in Friesland hebben wij voor zwemseizoen 2019-2020 alweer een compleet borstcrawlcursusaanbod klaargemaakt voor nieuwe borstcrawlcursisten.

Deze zwemtrainingen worden in de binnenzwembaden in Friesland gegeven! De zwemtrainingen staan open voor beginnende en gevorderde borstcrawlzwemmers, triathleten en open water zwemmers. Iedereen die zijn borstcrawltechniek wil verbeteren kan bij Apexswim terecht.

Voor elke zwemmer bieden we borstcrawl zwemtraining op maat, waarbij de te behalen doelen vooraf zijn afgestemd en geperiodiseerd.

De groepen zijn klein, er zijn altijd twee gekwalificeerden KNZB trainers aanwezig en de baanindeling in de zwembaden vindt plaats op basis van individuele afspraken.

Doe mee en schrijf je in!

Dus raak je nog snel buiten adem, krijg je je benen tijdens het borscrawl zwemmen niet goed rond, heb je het idee dat je borstcrawl techniek nog steeds efficiënter kan? Doe dan mee aan een van de borstcrawlcursus gevorderden plus of vergevorderde!

Wanneer?

Vanaf: 1 Januari 2020 t/m eind juli 2020

Tijdstip en locatie:

  • Zondagmorgen 10:30 tot 11:30 Beginners
  • Zondagmorgen 10:30 tot 11:30 Gevorderden

In 50m binnen zwembad “De Welle” te Drachten Friesland.

Tenslotte voor degenen die standaard 4 dagen per week werken is dit een kans om zo’n vrije dag sportief te beginnen!
Let op; training kan ook plaatsvinden op uren tussen 10:30 en 11:30 uur.

Aantrekkelijk incl. extra begeleiding.

Je kunt al starten vanaf € 139,95. Omdat  je extra traint op eigen gelegenheid bieden we elke cursist per e-mail kosteloos 1x per week een borstcrawl zwemtraining schema aan dat aansluit op de gevolgde borstcrawlcursus les per week.

Bekijk hier ons cursusaanbod

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.