Mango Coconut Chia Pudding is rijk aan eiwitten, vezels en gezonde vetten dus het zal je lang een voldaan gevoel geven en je zin in een zoet tussendoortje verminderen. Met de eenvoudige ingrediënten kan je verschillende porties maken; genoeg voor een volledige werkweek.
Een lekkere snack voor tussendoor voor de borstcrawlzwemmer, triathleet of openwater zwemmer.Giet de kokosmelk in de blender samen met de mango, de honing, vanille poeder, limoensap en het kurkumapoeder. Mix tot een romige melk! Neem een mengkom en meng de chia zaadjes door de mangomelk. Roer goed en laat de pudding enkele minuten rusten. Roer na 3 minuten nog eens in de pudding tot alles goed gemengd is. Plaats hem daarna in de koelkast.
Ten slotte laat de pudding enkele uren (of liefst een nacht) in de koelkast staan zodat de chia zaadjes de tijd hebben om de melk te absorberen. Hoe langer je wacht, hoe romiger de pudding zal worden.
Serveer later met vers fruit, kokosschilfers en enkele lepels noten, bijvoorbeeld amandelen of granola.200 Ml Kokos Melk
4 Eetlepels Chia zaden
1 Eetlepel Honing
1 Mango
1 Eetlepel limoensap
½ à 1 koffielepel kurkumapoeder
Vanille poeder (voor de smaak)
Kokos schilfers (voor de smaak)30 MinCalorieën 420 Kcal
Protein 7 Gr
Koolhydraten 38Gr
Vet 22 Gr