Welkom in onze winkel! | Gratis verzending vanaf €50,- | +31-6.51636621 | +31-6.40001996
Triatlon zwemtraining in binnen zwembad en op openwater!

De triatlon zwemtrainingen van APEX Swim zijn toegankelijk voor zwemmers van alle niveaus. De enige uitzondering zijn de openwater zwemtrainingen waarvoor een drempelsnelheid geldt.

In de zwemtrainingen ligt de aandacht bij de juiste zwemtechniek, duurvermogen en snelheid. Er zijn altijd één of meerdere trainers en coaches aanwezig.

In 2017 hebben wij in de zomerperiode ook voor het eerst openwater zwemtrainingen georganiseerd. Tijdens deze trainingen is er meer aandacht voor triathlon specifieke aspecten zoals de massastart en navigeren. De zwemmers worden tijdens deze trainingen begeleid per SUP of boot.
CCS ( Critical Swim Speed)

Voor de openwater en triathlon zwemtrainingen geldt dat we je eerst onderwerpen aan een CCS ( Critical Swim Speed) test om je kritische zwemsnelheid te meten.

Op basis van deze test word je ingedeeld in een zwemgroep gerelateerd aan je zwemniveau. De openwater zwemtrainingen vinden plaats in het Tjeukemeer.

Voor alle trainingen geldt:

– Kom op tijd – 30min voor aanvang i.v.m de gezamenlijke warming Up
– De training duurt 60 minuten.
– Luister vooraf goed naar de trainers m.b.t. vaarwater en het veiligheidsprotocol en tijdens de training naar de instructies!
– Er wordt in openwater gezwommen met een zwemboei per zwemmer, zodat de zwemmer zichtbaar is voor anderen op het water.

100% inzet en plezier is en blijft de belangrijkste voorwaarde voor deelname. Ben je geïnteresseerd, bekijk ons trainingsaanbod!

Bekijk hier ons cursusaanbod

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.