Training
Posted in

Triatlon en Openwater zwemtraining

Posted in

Ter voorbereiding van het lange baan seizoen 2019 start Apex Swim met een totaalaanbod van zwemtrainingen in het 50m bad De Welle in Drachten.

In vervolg op de succesvolle zwemtrainingen van 2017 werken wij tegeleijkertijd aan de planning voor zwemtrainingen voor wedstrijdzwemmers, triathlon en open water zwemmers. Deze zwemtrainingen worden in de binnen zwembaden gegeven. Er kan met en zonder wetsuit worden getraind!

De zwemtrainingen staan open voor iedere wedstrijdzwemmer, triathleet en open water zwemmer; beginners en gevorderden niveau. Iedereen die voorbereid aan de start van een zwemwedstrijd, triathlon of open water wedstrijd wil verschijnen kan bij Apex Swim terecht.

Voor zowel beginners- als gevorderden wordt een zwemtraining programma op maat aangeboden, waarbij de te behalen doelen vooraf zijn afgestemd en geperiodiseerd.
De groepen zijn klein, er zijn altijd twee trainers aanwezig en de baanindeling in de zwembaden vindt plaats op basis van individuele afspraken.

Er starten binnenkort nieuwe groepen.

Wanneer?

van 09:30 tot 10:30 in zwembad De Welle te Drachten vanaf 1 Januari. Let op; training kan ook plaatsvinden op uren tussen 10:30 en 11:30 uur. Tenslotte voor degenen die standaard 4 dagen per week werken is dit een kans om zo’n vrije dag sportief te beginnen!

Heb je interesse om mee te trainen?

Want wij bieden een aantrekkelijk tarief en aanvullend naar wens begeleiding tijdens wedstrijden en aanvullende landtrainingsoefeningen. Omdat  je extra traint op eigen gelegenheid bieden we ook daarvoor aansluitende trainingsschema’s op de begeleidende zwemtrainingen.

Als je liever een paar keer in een 1-op-1  traint dan behoort Personal coaching natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in een pakket op maat?

De perfecte start richting de grote zwemwedstrijden of triathlonwedstrijden?
Stuur een mail naar coach@apexswim.nl, geef je interesses, doelen en zwemniveau aan en vul daarbij jouw trainingswensen in. Dus na inventarisatie van je wensen doen wij een zo passend mogelijk voorstel om te starten met de nieuwe serie trainingen.

TOP

Inloggen

Maak een account aan

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Wachtwoord herstellen

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

WINKELWAGENTJE 0