Op dit moment wordt onze website ge-update naar 2021. U kunt nog steeds bestellingen plaatsen! Dismiss
lifestyle
Posted in

Volg ons op Instagram

Posted in

Volg jij ons al op Instagram? Sinds een tijdje zijn wij namelijk ook daar te vinden! Jij kunt ons volgen via @apexswimfan en wanneer jij jouw foto’s tagt met #Apexswimfan of #Apexswimteam , #Apexswimtraining dan weet je zeker dat wij jouw foto’s zullen zien. Natuurlijk geven wij jou een like, wij vinden het namelijk altijd leuk om foto’s van onze trouwe volgers te zien.

Inspiratie en meer..
Volg jij ons, dan krijg jij als eerste de meest inspirerende en leuke foto’s te zien van onze cursussen, trainingen, wedstrijden en evenementen! Maar volg ons ook om een kijkje achter de schermen te nemen, om te zien waar wij onze passie en drive vandaan halen! Wij streven ernaar om zoveel mogelijk foto’s met jou te delen.

TOP

Search apexswim.nl

Login

Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

WINKELWAGENTJE (0)

Added to wishlist! VIEW WISHLIST