Coaching
Posted in

Verslag NJJK Kortbad 14-17 dec 2017

Apex swim coaching NJJK KB 2017
Posted in

Tijdens de Nederlandse Junioren- en Jeugdkampioenschappen in het Pieter van den Hoogenband bad in Eindhoven is er 4 dagen gestreden om de medailles op de 25m baan.

PR’s voor Frederik Adema

De samenwerking tussen coaches van Apexswim met Frederik Adema en Tycho Atanasov verliep prima. Voor het derde seizoen mogen we Frederik naar zijn beste prestaties helpen. Voor hem was dat dit weekend een stijging op de ranking met een persoonlijk record naar de 8e positie op de 200m schoolslag.

Brons 200m Rugslag voor Tycho Atanasov

Trots zijn we ook op Tycho waarmee we pas kort samenwerken. Een bronzen medaille op de 200m rugslag markeert zijn mooiste prestatie op de ranking. Niet in edelmetaal uit te drukken is de motivatie en vastberadenheid waarmee hij de korte voorbereidingstijd die we hadden, heeft omgezet in het pakken van zoveel mogelijk taken. Top!

We verheugen ons enorm op de langbad periode die al is aangebroken. Op naar de Apexswim trainingen vanaf januari op de 50m baan in Drachten en daarmee voorbereiding op het NJJK in juni 2018.

TOP
MIJN ACCOUNT
Verlanglijst

Inloggen

Maak een account aan

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Wachtwoord herstellen

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

WINKELWAGENTJE 0