Aktueel

Train mee voor de triathlon IRONMAN 70.3 Graz Oostenrijk

Train met Apexswim richting de IRONMAN 70.3 triathlon in GRAZ

Het Europese IRONMAN-seizoen 2020 is, wordt misschien wel het grootste tot nu toe. Na het lanceren van de IRONMAN Westfriesland afgelopen augustus, is het tijd om de volgende race in de IRONMAN familie te verwelkomen: IRONMAN 70.3 Graz, die op 24 mei 2020 in Oostenrijk plaatsvindt!

Met een zwemtocht van 1,9 km in de Schwarzlsee, een snelle en relatief vlakke fietsroute van 90,1 km door schilderachtige steden en de Kainachtal-vallei. Een loop circuit van 21,1 km overspoeld met bezienswaardigheden, dwars door het centrum van de UNESCO-werelderfgoedlijst stad Graz met de finishlijn op het prachtige barokke stadsplein van Graz, Is de IRONMAN 70.3 Graz een instant klassieker en de perfecte race in het vroege triathlon seizoen.

Registratie voor de IRONMAN 70.3 Graz opent op woensdag 2 oktober 2019 om 16:00 uur CET. Omdat dit een inaugurele race is, verwacht de organisatie een grote toeloop qua registratie. Zorg ervoor dat je de datum opslaat in je agenda of klik hier zodat u niets mist!

Apexswim start vanaf 31 Oktober met de opbouw naar deze triathlon. Vanaf 1 Januari bieden we zelfs nieuwe specifieke voorbereidingscursussen aan voor meerdere IRONMAN 70.3 wedstrijden waaronder Graz. Interesse in verbetering in je triathlon zwemmen na het lezen van dit bericht volg de triathlonopbouw cursus die start 31 oktober.

TOP

Inloggen

Maak een account aan

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Wachtwoord herstellen

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

WINKELWAGENTJE 0